C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Wiki Article



Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

ScrollBar=İstemci sahaını parçası ya da bir denetim kullanılıyor olur bir amudi veya yatay kaydırma çubuğu.

C# dilinde Object dershaneı, farklı veri mimarilarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden devimsel seri strüktürlarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

SuggestAppend= Hem aşağı açılan listeyi gösterir, hem de alfabelan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

dershaneını BankAccount rahatlettik sonra, hordaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabilinden oluşturucuyu yeni çizgi oluşturucuyu çağıracak şekilde değmaslahattirebilirsiniz:

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini kıraat etmek yahut kaydetmek bir çok kodun çhileışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag değeri sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

Statik property sadece klasın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade derslikıa tutkundır. Cemi C# Object Kullanımı statik klas ile müteallik kurallar statik property süresince geçerlidir.

Not: Object bir nesne içinde gizlenen bir haysiyet Boxing mesleklemine tabi tutulur, nedeniyle o değeri bilgi tipi ile müşterek (örneğin int bağırsakin icma kadar) bir işleme yayımcı tutabilmek dâhilin Unboxing teamüllemi uyglanmalıdır.

Object klası, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada data verişi ve işbirliği kuruluşlabilir. Nesneler arası iletişim, programların modüler ve genişletilebilir olmasını katkısızlar.

bazen nesne odaklı programlamanın ilk sütunu veya ilkesi olarak adlandırılır. Dershane veya yapı, üyelerinden her birinin dershane veya yapı dışında ne kadar erişilebilir olduğunu belirtebilir.

Hakeza bir referans yoluyla bir nesneye erişmeye çalışma bir zamanlar akim başüstüneğundan, nesneye servurmayan nesne sarrafiyevuruları oluşturmanızı önermeyiz.

WordWrap:İlgili Texbox'daki kırların arızasız devam edilmesini yada bi alt satıra geçmesini ayarlar.

özürlü kullanıcılar kucakin erişilebilirlik gösterişü, bir denetlemeün sınırlı bir kârlevi yahut rolü olduğunu belirtir. Bu rol, ekran kari mukayyetmlar veya özge yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılarak kontrolörün mealını ve işçiliklevini elan uz anlamalarına yardımcı evet.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface makaleversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page